Home فرهنگی خام گياه خواري، فلسفه تغذيه و تندرستي

خام گياه خواري، فلسفه تغذيه و تندرستي

0
خام گياه خواري، فلسفه تغذيه و تندرستي

طرفداران خام گياه خواري و مخالفين آن مي‌توانند نظرات خود را ارسال كنند

گزارش: بالاخره علل كليه بيماري‌ها و هم‌چنين چاره واقعي آن‌ها كشف گرديد. كليه بيماري‌هاي انساني در نتيجه مصرف غذاهاي پخته (كشته شده) و داروهاي سمي (شيميايي) و ساير مواد مرده مي‌باشد كه مردم ندانسته وارد بدن خود مي‌كنند.
 يگانه غذايي كه طبيعت مطابق احتياج بدن انسان به وجود آورده است، خوردني‌هاي (خام) يعني زنده نباتي مي‌باشد و هر ماده ديگر به غير از خوردني‌هاي زنده نباتي فقط بيماري‌هاي گوناگون و مرگ نا به هنگام و ناگهاني را در بر دارد.
طبيعت براي همه موجودات زنده روي زمين مطابق احتياجات بدن آن‌ها غذاي گياهي با سلول‌هاي زنده به بار آورده است، هيچ موجود زنده به غير از انسان آشپزخانه ندارد، آن‌ها همگي غذاي زنده مي‌خورند، به عبارت ديگر آن‌ها زنده خوارند.
تجربه و آزمايش‌ها نشان داده است كساني كه غذاي زنده را روي آتش مي‌گذارند و سلول‌هاي آن را مي‌كشند و مي‌خورند در حقيقت نه غذا بلكه خاكستر غذا را مي‌خورند.
به ياد داشته باشيم طبيعت غذاي كامل را توسط اشعه خورشيد مي‌پزد و درست مي‌كند و با سلول‌هاي زنده در دسترس همه موجودات قرار مي‌دهد چرا كه كليه گياهان از سه منبع عمده تشكيل شده‌اند: اولي آب است كه همه مي‌شناسند و بهترين آب همين آبي است كه در گياهان يافت مي‌شود. دومي سلولز است كه هضم نمي‌شود و از بدن دفع مي‌گردد. سومي خود غذاي خالص و كامل است يعني همان ده هزار مواد اوليه فرض شده.
متخصصين خام گياه خواري مي‌گويند اكثر بيماري‌ها، ناشي از داخل كردن غذاهاي پخته و مواد مرده و غير طبيعي و سمي ديگر به بدن مي‌باشد
غذاي مرده مانند يك سوخت بي فايده در بدن انسان مي سوزد و از بين مي‌رود و يا سلول‌هاي بي فايده و مريض بوجود مي آورد و موجب يك چاقي بي مصرف و غير طبيعي مي‌شود كه معمولاً بي اطلاع از تبعات آن، چنين چاقي را، نيرومندي قوت مي‌پنداريم.

اگر غذاي پخته نخوريم، پس چه بايد بخوريم؟

كساني كه ميل دارند واقعاً سالم و خيلي طولاني زندگي كنند، بايد اولاً فراموش كنند كه در اين دنيا غذاي (پخته) هم وجود دارد.
بهترين و طبيعي‌ترين طرز غذا خوردن اين است كه غذاي طبيعي و زنده را زير دندان گذاشته و خوب جويده و با آب دهان كاملاً مخلوط كنيم و فرو ببريم و كساني كه ميل و وقت كافي دارند مي‌توانند سالادهاي متنوع و خوش نما تهيه كنند، مشروط بر اين كه سالادها را تازه به تازه و حتي‌الامكان با آب دهان به خوبي مخلوط و سپس تناول نمايند.

غذاي زنده نباتي يعني سلامتي كامل و طول عمر

هر غذاي طبيعي و زنده، غذاي كامل و خدادادي است و از هر جهت بي نقص و عيب كه صد در صد سلامتي انسان و طول عمر را تأمين مي‌نمايد و تمام بيماري‌ها را ريشه كن مي‌كند.
ولي بالعكس غذاهاي مرده تمام مواد مصنوعي (كه بدن انسان را تدريجاً مسموم نموده) را وارد بدن مي‌كنند.

بيماري‌ها چگونه بروز مي‌كنند

خوراكي‌هاي مرده در بدن انسان سلول‌هايي را به وجود مي‌آورند كه هيچ كاري از آن‌ها ساخته نيست و فقط باري براي سلول‌هاي اصلي مي‌باشند، علاوه بر اين، خوراكي‌هاي مرده مخصوصاً خوراك‌هاي حيواني مواد مختلف سمّي توليد مي‌نمايند كه تدريجاً به همه نقاط بدن نفوذ نموده و در طول مدت‌ ده‌ها سال، لا به لا، روي هم جمع شده به جالت جامد و سفت در مي‌آيند و باعث بيماري‌هايي از قبيل نقرس، تصلب شرائين، فشار خون، آرتري تيس، سنگ كليه و غيره مي‌گردند.
از طرف ديگر از كمبود غذاي طبيعي، سلول‌هاي اصلي عضوها و غده‌ها كم مي‌شوند و نمي‌توانند وظيفه خود را به خوبي انجام دهند.

جريان خون و بيماري‌هاي قلبي

بيماري‌هاي قلبي سبب بيشتر مرگ و ميرهاي انساني مي باشد، جريان خون شبيه لوله كشي يك شهر مي‌باشد، تصور كنيد اگر كسي در لوله كشي آب، هر روز مقداري زباله بريزد، اين زباله‌در يك جاي لوله جمع شده و جريان آب را قطع مي‌كند.
همين‌طور هم سمومي كه از غذاهاي پخته (مرده) همه روزه موقع صبحانه ، ناهار و شام به طرف جريان خون خود سرازير مي‌كنيم مرتباً روي ديواره رگ‌ها طبقه به طبقه رسوب كرده و به تدريج قطر آن‌ها را تنگ‌تر مي‌نمايند تا وقتي كه بالاخره جريان خون را به كلي قطع نموده و باعث مرگ مي‌گردد كه متأسفانه، اين مرگ را غير منتظره مي‌ناميم.
پس وقتي مشاهده مي‌كنيم كه يك نفر در جريان لوله كشي آب يكي دو سبد زباله مي‌ريزد و موجب قطع جريان آب مي‌شود آيا اين كار او را غير منتظره مي‌ناميم؟

دنياي شگفت انگيز

بدن انسان دنياي وسيعي است كه از ميلياردها سلول تشكيل گرديده است، هر يك از اين سلول‌ها كارخانه‌ي عظيمي است، مجهز با دستگاه‌هاي بسيار پيچيده و منظم، با وظايف مختلف كه با همكاري هم‌ديگر اين دنياي شگفت‌انگيز را كه انسان نام دارد اداره مي‌نمايند.
مثلاً سلول‌هاي اعصاب كه بيشتر آن‌ها چند متر طول دارند، به سرعت برق، دستورات مغز را به اعضاء مي‌رسانند. سلول‌هاي عضلات كه از خاصيت ارتجاعي برخوردارند عضلات را حركت مي‌دهند و بارهاي سنگين بلند مي‌كنند. سلول‌هايي كه غده‌ها را تشكيل مي‌دهند هورمون‌ها و آنزيم‌ها و ساير مايع‌ها را توليد مي‌كنند. عضلات قلب فنريت مخصوصي دارند كه قلب را دائماً در حركت نگاه مي‌دارند و كار يك پمپ را انجام مي دهند.
سلول‌هاي كليه‌ها با دستگاه‌هاي خود خون را تصفيه نموده و مواد كثيف و مضر آن را جمع مي‌كنند و به ادرار مي‌رسانند. سلول‌هاي ريه اكسيژن را از هوا گرفته به بدن تحويل مي‌دهند و هواي كثيف را از بدن دور مي‌نمايند و همين‌طور هم سلول‌هاي ساير اعضاء هر يكي وظيفه مشخصي دارند كه اگر اين وظايف مطابق قوانين طبيعت به درستي انجام گيرد انسان تا آخرين زماني كه پروردگاه تعيين نموده است بدون هيچ نوع بيماري طي خواهد نمود

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

خروج از نسخه موبایل