Home درباره ما

درباره ما

گروه رسانه‌اي گزارش

سی و دو سال افتخار و اطلاع‌رساني ـ چاپ و توزیع بیش از 10 ميليون نسخه افتخار آميز
ثلث قرن فراز و نشيب در اطلاع‌رساني

از کجا شروع کردیم

در دهه شصت تنها سه، چهار نشريه ماهانه (صنعت حمل و نقل، آدینه، دنیای سخن و…) در سطح كشور فعال بودو با توجه به جمعيت كشور كه آن زمان از مرز 40 ميليون گذشته بود و نظر به افزايش آمار مديران و سرمايه‌گذاران روشنفكر و تحصيل‌كرده كه براي پيشرفت و توسعه فعاليت‌هاي اقتصادي خود و اقناع نيازهاي روحي و فرهنگي(به ویژه اینکه شبکه‌های مجازی هنوز شکل کامل نگرفته بود) علاقمند به مطالعه نشريات ملي بودند ماهنامه گزارش پايه‌گذاري شد.

تاريخچه

ماهنامه سراسری گزارش در سال 1369 از وزارت فرهنگ مجوز انتشار ( به شماره 1217/102 ) با روش اقتصادي، اجتماعي را دريافت كرد.
شماره نخست اين ماهنامه آبان 1369در 64 صفحه، در يك دفتر استيجاري در ميدان شاهرضا (انقلاب) تهران منتشر و در سراسر ايران توزيع شد. نشريه بعدها مجوز سیاسی را نیز دریافت و در استان‌ها بزرگ نیز دفاتری دایر نمود.

موسس و پایه‌گذار

مدير مسئول و صاحب امتياز نشريه ابوالقاسم گلباف از دانش‌آموختگان ـ قبل از انقلاب و داراي بيش از 1000 مقاله، گزارش، تحليل اقتصادي، کشاورزی، اجتماعي، سياسي و مصاحبه‌های تصویری، مکتوب و با چهره‌های معروف داخلی و خارجی است كه در همة رسانه‌هاي گروهي اعم از صدا و سيما، خبرگزاري‌ها، روزنامه‌ها، هفته‌نامه‌ها و ماهنامه چاپ، منتشر و منعكس شده است.
بخش‌هاي فعال نشريه:
ـ شوراي تحريريه
ـ واحد خبرنگاري ـ عكاسي خبري
ـ حروفچيني ـ طراحي و صفحه‌آرايي
ـ امور اداري و مالي
ـ پژوهش‌هاي بازرگاني و تبليغات
اين نشريه در حال حاضر در بخش های سياسي، بين‌الملل، اقتصادي، اجتماعي ، هنری، گردشگری و زنان به ارائه اطلاعات اقدام مي‌نمايد.

طيف خوانندگان 

عمده خوانندگان مجله را مردان و زنان ايراني و مديران و دانش‌آموختگان ميانسال (مديران جوان بين 28 الي 70 سال) و افراد اثرگذار، مستقل و صاحب ایده و اثر تشكيل مي‌دهند.
ماهنامه گزارش با جذب مخاطبين از بين نخبگان كشور اعم از فعالان قبل انقلاب تا امروز و از بین كارآفرينان، سرمايه‌گذاران، مديران اجرايي، كارشناسان ارشد، كارشناسان اداري، سرمايه‌داران ايراني مقيم خارج از كشور، اساتيد دانشگاهها و صاحب‌نظران اقتصادي، اجتماعي، سياسي و دانشجويان دانشگاهي سعي كرد تيراژي وسيع به دست آورد. به نحوی که بلافاصله پس از انتشار نایاب می‌شد و رسانه‌های خارجی همواره به نقل مطالب آن می‌پرداختند.

گسترده توزيع

ماهنامه گزارش در تهران، مراكز استانها و 520 شهر كشور، مناطق آزاد و 14 كشور جهان به صورت عرضه در دكه‌هاي مطبوعات، روي ميز روزنامه‌فروشي‌ها و كتاب فروشي‌ها پخش می‌شد و آخرين تحليل‌ها و گزارش‌هاي نويسندگان و خبرنگاران را به اطلاع مردم ايران و جهان ارائه می‌شد.
مجله گزارش که اینک عمری 32 ساله را در شناسنامه خود دارد. روزگاری افتخار داشت که اکثر قلمزنان معتبر و معروف زمانه در آن قلم‌فرسایی می‌کردند.

سرمایه‌های همیشه افتخارآفرین

سردبیری مجله گزارش را روزنامه‌نگارانی صاحب نام عهده‌دار بودند، از جمله روانشاد محمدحیدری روزنامه‌نگار مردمی و با تجربه (سردبیر اسبق روزنامه اطلاعات)، روانشاد دکتر منصور تارجی(سردبیر اسبق روزنامه اطلاعات و روزنامه‌نگار مقیم فرانسه)، فرج سرکوهی(سردبیر اسبق مجله آدینه) ناهید موسوی(دبیرسرویس خوشنام مجله دنیای سخن) حسین الهامی س.ح.الهامی(سردبیر اسبق هفته‌نامه جوانان) و… و نویسندگانی چون روانشاد دکتر انورخامه‌ای، روانشاد امیرحسین فرزانه، استاد احمد بشیری، دکتر هوشنگ طالع، حسن فتحی، سیروس نیرو، دکتر حسن ابوترابیان، دکتر اکبر کرباسیان، مسعود مهاجر، عبدالعلی دستغیب، رامین مستقیم، دکتر احمد سیف، محمد حقوقی، دکتر سیدمحمدعلی سجادیه، دکتر شمس‌الدین عالمی، دکتر عبدالرضا حقیقت، دکتر پرویز ورجاوند، دکتر عباس محمدی اصل، عقاب علی احمدی، مسعود فقیه، محسن نوربخش، علی اصغر مصطفوی، محسن قانع بصیری، مهندس ساعت‌نیا، همایونفر یحیایی، دکتر نورعلی تابنده، هوشنگ کوچک شوشتری، دکتر عباس خالصی، مصطفی امیرکیایی، دکتر علینقی محمودی بختیاری، لیلی فرهادپور، پرویز خائفی، اسماعیل یگانگی، مسعود فقیه، محسن قانع بصیری، دکتر سیدجعفر حمیدی، دکتر حمید مصدق، عطا آیتی، محمد بلوری، محمد آقازاده، ویدا صارمی، اسماعیل یگانگی و دهها صاحب قلم مطبوعاتی دیگر در آن قلم‌فرسایی کردند ومجله بارها به شرف توقیف و تعطیل از این دست نایل شد.
طراحی روی جلد و طرح‌های داخلی نشریه توسط مطرح‌ترین اساتید زمانه، ابراهیم حقیقی، احمدرضا دلوند، اردشیر رستمی، هومن مرتضوی، علی دیواندری، حمید بداغی و… صورت می‌گرفت.
عکاس‌های مجله نیز با مساعدت و همکاری عکاسان صاحب نام: کلانتری، جعفر دانیالی، حسین پرتوی، حسن سربخشیان، علی کاوه، حجت الله سپهوند و… تهیه می‌شد.
در بخش آگهی‌ها و تبلیغات: مدیران ارشد و صاحب نام صنعت تبلیغات چون مرحوم زین‌العابدین شمشیری( مدیر اسبق آگهی‌های روزنامه اطلاعات)، بهرام تقواشعار(عضو ارشد تبلیغات نشریات مطرح روز)، حمید امن زاده(مدیر اسبق تبلیغات مجله فیلم و….) حوزه آگهی‌ها وتبلیغات نشریه را ساماندهی می‌کردند.
متاسفانه احکام اخطار و احضاریه پی در پی و خروج برخی از نویسندگان در اثر فشارهای سیاسی روانی موجبات تضعیف و تعطیلی‌های پی در پی نشریه را فراهم آورد.
اینک که هنوز پوستی بر استخوان مانده باز هم اندک تلاشی به امید اطلاع‌رسانی، روشنگری و ارتباط بین مردم صورت گرفته و با تقویت سایت مجله gozaresh.com در فضای مجازی گام نخست خود را بر می‌دارد.
بزرگواران نویسنده و همچنین طیف وسیع خوانندگان مجله گزارش نیک آگاهند هرگز در این نشریه جناح، دسته، گروه و حزب جایگاهی نداشته و از طرفی مرام و مسلک و ایدئولوژی قلمزنان موجب نزدیکی یا طرد آن نبوده است.
امید آن دارم دوستان بزرگوار و قبیله قلم باز هم این پنجره را به سوی نور بگشایند.
منتظر دریافت آثار قلمی شما هستیم

پایدار باشید
ابوالقاسم گلباف